dimanche 8 septembre 2013

O mamica ne intreba unde poate gasi un baby sitter pentru copilul ei care incepe scoala


Fiecare scoala are o lista cu persoane care ofera baby sitting la domiciliul lor, care sunt de incredere, cu recomandatii solide si care au un permis.  Contactati in persoana secretara scolii pentru mai multe detalii.
De asemenea unele scoli au programe inainte si dupa scoala la preturi rezonabile. Inspectoratul scolar este obligat sa presteze aceste servicii de garda daca exista un grup de cel putin 20 de copii. Este oferit dimineata de la ora 7 la ora 9 si dupa scoala de la ora 3:30 la ora 6 p.m. Parintii pot opta pentru un program dimineata sau numai dupa scoala. Aceste programe sunt oferite de educatori care planifica un program variat de activitati ghidate sau independente, timp de lectura sau joaca in aer liber. Un educator calificat se ocupa de 15 copii. Copiilor li se ofera si o gustare.
In cazul familiilor cu venituri reduse se poate oferi un ajutor financiar. Puteti aplica daca sunteti parinte si copilul dvs este sub 12 ani. Suma pe care o veti plati variaza in functie de ventitul familiei. Pentru aceasta contactati Consolidated Municipal Service Manager (CMSM) sau Distirict Social Services Administration Board (DSSAB) din regiunea dvs..

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire