jeudi 8 août 2013

Unde pot găsi aceste manuale pentru a le cumpăra?


Doresc să mă ocup mai mult de educaţia copilului meu şi aş dori să procur manuale şcolare pentru clasa a 3-a. Unde pot găsi aceste manuale pentru a le cumpăra?

În toate clasele există un buget pentru manuale şcolare. Aceste manuale nu se trimit acasă. Totuşi dacă insistaţi şi dacă profesorul are câteva manuale în plus, vă poate împrumuta pe o perioadă limitată o carte de matematică, de exemplu, să vă daţi seama la ce nivel lucrează copilul dvs. Puteţi deasemenea să vizitaţi clasa copilului, bineînţeles cu o programare, şi veţi vedea că în pupitrul elevului există manuale şcolare. Puteţi chiar asista la ore, cu permisiunea profesorului.
În legătură cu manualele şcolare, acestea sunt aprobate de Ministerul Învăţământului prin Trillium List. Mergeţi pe website-ul Ontario Ministry of Education Trilium List http://www.edu.gov.on.ca/trilliumlist/. Acolo găsiţi pe anii de studii, pe fiecare materie în parte clasate toate manualele şi editura unde le puteţi comanda.
De exemplu pentru cărţile de matematică în limba franceza apelaţi la editura Chenelière. Mergeţi pe website-ul lor www.cheneliere.ca, alegeţi un manual şi îl plătiţi cu Visa. Un manual poate costa până la $60.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire